Å selge gull i Norge

Det blir stadig enklere å selge gull i Norge, og dette har Gullbrev i høyeste grad bidratt til. Før solgte man sitt gull til den lokale gullsmeden eller til pantelåneren, men nå finnes det en mye enklere måte enn å stresse rundt fra butikk til butikk på jakt etter de høyeste gullpriser for ditt gull: Gullbrev! Ønsker du å selge gull Norge har det nok aldri vært enklere, alt du behøver å gjøre er å bestille hjem en kostnadsfri og uforpliktende gullpakke fra Gullbrev, og vi vil gjerne kjøpe gull av deg.

Gull Norge

Når du ønsker å selge gull til oss får du hjem instruksjoner på hva du skal gjøre og en sikkerhetspose til selve gullet. I tillegg finner du en kontrakt og et rekommandert brev i forsendelsen fra Gullbrev. Gull kjøpes av oss, og når avtalen er signert, sender du den sammen med gullet i sikkerhetsposen i den vedlagte konvolutten portofritt til oss.

Vil du selge gull Norge til gode gull priser har du kommet rett!

Små kostnader for deg som vil selge gull i Norge

I motsetning til andre gullkjøpere i Norge med fine butikker over hele landet har Gullbrev ingen kostbare lokaler. Vi jobber via nettet og all vår fokus ligger på å gi deg et så bra pris som mulig pr gram gull vi kjøper.

Å selge gull i Norge til Gullbrev går fort!

Når vi tar imot ditt gull takseres dette og vi utbetaler penger til deg innen 24 timer. Takseringsprosessen settes i gang med en gang vi mottar din forsendelse uansett hvor mye gull du måtte sende inn til oss.

Bestill ditt gratis Gullbrev

Dagens høyeste gullpriser

per gram for 24 karat

  • 14k
  • 18k
  • 20k
  • 24k

Les hele saken om vårt gullpris her

Bestil et gullbrev